Без договор! Без предплащане!

Предимствата на храната без зърнени култури за домашни любимци

Обикновената храна обикновено съдържа зърнени храни, като е икономически по-достъпна опция в сравнение с храни без зърно. В обикновената храна можем да намерим съставки като: пшеница, царевица, ечемик, овес, ръж, ориз, соя.

12/30/2022

Предимствата на храната без зърнени култури са многобройни.Ето защо хората започнаха да поставят под въпрос ролята на зърнените култури не само в тяхното хранене, но и в храненето на домашните любимци.Това не е случайно. Кучетата и котките са месоядни животни, а основната съставка в диетата им трябва да бъде месото.Обикновената храна обикновено съдържа зърнени храни, като е икономически по-достъпна опция в сравнение с храни без зърно.
В обикновената храна можем да намерим съставки като: пшеница, царевица, ечемик, овес, ръж, ориз, соя.


Предимствата на храната без зърнени култури за вашия домашен любимец.
По-добро храносмилане – доказано е, че по своята природа кучетата не могат да храносмилат зърнени култури.

Предимставата на храната без зърнени култури са, че съдържа повече протеини и по-малко въглехидрати, което улеснява храносмилането.

Балансирано хранене – богата е на месо, витамини и фибри. Това са съставки, които осигуряват балансирана хранителна диета за животните.
Лъскава и здрава козина – поради високото си съдържание на протеини и Омега-3. Но винаги може да добавите и масло от сьомга като допълнителен източник на омега 3 и омега 6. Друг вариант е да изберете храна богата на сьомга или друг вид риба.
Повишено ниво на енергия – тази храна съдържа високо ниво на протеини.
Предотвратява алергиите – по-специално кучетата са алергични към определени зърнени култури, а храната без зърно е идеална за предотвратяване на алергии.
Контрол на теглото – има високо съдържание на месо, което помага да се поддържа оптимално тегло на животното.

И накрая, изборът е ваш! Независимо какъв вид храна изберете за вашето животно, направете своя избор информирано и отговорно.


white and brown corgi puppy
white and brown corgi puppy